AcasăNewsIncident grav la un liceu din Capitală! Elev de 16 ani, înjunghiat...

Incident grav la un liceu din Capitală! Elev de 16 ani, înjunghiat de un alt tânăr, în urma unui conflict/Băiatul, dus la spital

sursa foto: realitatea.net

Un incident șocant a avut loc miercuri, 3 aprilie, în Capitală. Un elev a fost transportat la spital, pentru a primi îngrijiri medicale, după ce a fost victima unei agresiuni.

Poliția a fost sesizată și au fost începute deja cercetările în acest caz.

Un elev în vârstă de 16 ani de la o şcoală din Sectorul 6 al Capitalei a fost înjunghiat, miercuri, de un alt tânăr, în urma unui conflict spontan izbucnit între ei, potrivit news.ro.
Elevul a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale. În tot acest timp, patru tineri care ar fi fost implicaţi în incident au fost prinşi de poliţişti şi jandarmi şi duşi la audieri.

Poliția: Victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori

Cazul a fost sesizat la poliție în jurul orei 13. După ce au primit alerta, oamenii legii au mers la fața locului. Au fost începute cercetările menite să stabilească exact ce anume s-a întâmplat.

Din câte a anunțat Poliţia Capitalei, poliţiştii de la Secţia 21 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 13.00, cu privire la faptul că un elev din cadrul unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6 ar fi fost agresat fizic.

Ajunşi acolo, poliţiştii au constatat că sesizarea se confirmă, fiind vorba despre un elev în vârstă de 16 ani.

Primele cercetări au scos la iveală faptul că ar fi fost vorba despre un conflict spontan. La locul incidentului a fost chemat și un echipaj medical, care a preluat elevul, pentru a-l duce la spital.

„Din primele cercetări, s-a stabilit faptul că victima ar fi avut un conflict spontan cu patru minori, din afara unităţii de învăţământ. Ulterior, acesta ar fi fost agresat fizic de unul dintre minori, cu un obiect tăietor-înţepător. La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri medicale, elevul fiind transportat la spital, pentru îngrijiri de specialitate”, a precizat sursa citată.

Trei dintre tinerii implicaţi au fost prinşi în scurt timp, iar ulterior, cu sprijinul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, a fost depistat încă un minor implicat, aceştia fiind duşi la sediul secţiei pentru audieri.

În cazul de față, cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 21 Poliţie, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi a împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

author avatar
Andrei Coman
219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger