AcasăNewsIncident. Degajare de fum în stația de metrou Aviatorilor/Ce s-a întâmplat cu...

Incident. Degajare de fum în stația de metrou Aviatorilor/Ce s-a întâmplat cu pasagerii din trenul de metrou afectat 

(foto: Facebook/Metrorex)

Un incident a afectat parcursul unui tren de metrou, în care se aflau călători. Din primele informații, ar fi fost semnalate degajări de fum la un vagon.

A fost vorba despre un incident la metrou cu degajări de fum în stația Aviatorilor, călătorii fiind nevoiți să coboare în stație și să aștepte un alt tren, notează joi gandul.ro.

Potrivit primelor informații, de sub al doilea vagon al trenului de metrou a ieșit fum, fără flacără vizibilă.

Trenul, retras din „motive tehnice”

Călătorii aflați la momentul respectiv în garnitura de metrou au coborât în stație. Trenul s-a retras din circulație. În vagon a fost anunțat faptul că „Trenul se retrage din motive tehnice”, conform aceleiași surse. Potrivit primelor date, nu au fost călători care să fi avut nevoie de îngrijiri medicale.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje: de pompieri, paramedici SMURD și poliție.

Până la acest moment, Metrorex nu a comunicat public informații despre acest incident.

Însă nu e singura situație neprevăzută apărută la metroul bucureștean, în decursul acestei luni. În urmă cu aproape două săptămîni, pe 8 august mai exact, un incident s-a produs în stația de metrou Piața Unirii 2. Acolo unde circulația metrourilor a fost afectată temporar, după ce un bărbat s-a legat cu cătușe de sina de metrou. S-a întâmplat în stația de metrou Piața Unirii 2, pe linia 2, pe direcția Berceni.

author avatar
Andrei Coman
205 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger