AcasăNewsIncident de Ziua Marinei. Ce s-a întâmplat în timpul slujbei oficiate de...

Incident de Ziua Marinei. Ce s-a întâmplat în timpul slujbei oficiate de ÎPS Teodosie: „Înaintea lui Dumnezeu vor răspunde” – VIDEO

ips teodosieÎPS Teodosie și-a făcut cont pe TikTok. Câteva dintre filmulețe sunt deja virale - VIDEO

În dimineața zilei de luni, 15 august, în care Biserica Ortodoxă cinstește Adormirea Maicii Domnului, sărbătoare cunoscută popular drept Sfânta Marie Mare, la malul mării au avut loc ceremonii speciale, fiind și Ziua Marinei Române.

Doar că la ceremoniile din Portul militar Constanţa nu a lipsit și un incident ce nu a fost trecut cu vederea. Și anume, slujba oficiată de Arhiepiscopul Tomisului la Ziua Marinei a fost întreruptă luni de organizatori şi a fost dat cuvântul şefului Statului Major al Forţelor Navale, Mihai Panait, potrivit news.ro. ÎPS Teodosie a continuat slujba religioasă, câteva minute, fără sunet, după care a părăsit portul militar.

 ÎPS Teodosie: „Nu am voie să mă supăr”

Din imaginile difuzate în direct de la Constanța, de Ziua Marinei, se poate observa nedumerirea de pe chipul înaltului prelat, când observă lipsa sunetului de la microfon – vezi minutul 10.56.

Întrebat, ulterior, de presă dacă s-a supărat în urma acestui episod, ÎPS Teodosie a dat de înțeles că nu se pune problema astfel. „De ce să mă supăr, nu am voie să mă supăr. Îi compătimesc pe cei ce au făcut asta, pentru că înaintea lui Dumnezeu vor răspunde”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie.

Conform programului anunțat de Arhiepiscopia Tomisului, pe agenda ÎPS Teodosie a figurat, de la ora 9.30, slujba Te Deum cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Marinei, în Portul Militar Constanța.

author avatar
Andrei Coman
915 afisari

20 COMENTARII

  1. Cand a dat cu cadelnita catre prezidiu unii se uitau cu groaza la ea ! 🙂
    Daca se atingeau de apa sfintita cred ca ar fi sfârâit ! 🙂

        • ZIARE.COM SITE-ul EXCREMENTELOR SI ANALFABETILOR FUNCTIONALI UNDE SUNTETI CENZURATI SI INSULTATI , INJURATI DE JEGUL JURNALISMULUI SUB MEDIOCRU

          ZIARE.COM JEGUL PRESEI ROMANESTI CE LING IN COOR ZILNIC CLASA POLITICA DE LA GUVERNARE SI PE GENERALUL RETARDAT SI PE SSASSUL ESCROC SI MINCINOS
          CINE SUNT ACESTI FALSI JURNALISTI , IMPOSTORI INFECTI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA DIFUZAND ZILNIC DE FAKE NEWS PE SITE-ul ZIARE.COM ?

          TOTI RAPANOSII DE PE ZIARE.COM SE CRED JURNALISTI , LING IN CUR CLASA POLITICA SI COPIAZA ARTICOLE DE PE INTERNET SI SUNT MARI ANALISTI CU DAMF DE KAKATI JURALISTI DOBITOCI CE NU S-A LAI VAZUT

          SITE-ul ZIARE.COM , ACESTE REBUTURI CE IMPUT PRESA ROMANEASCA SUNT RUSINEA SI DEZONOAREA ROMANIEI

          UN PERICOL PENTRU DEMORATIE SI O DEZONOARE PENTRU MASS MEDIA
          NAZISTII PE ZIARE.COM IMPUN CENZURA SI DICTATURA FASCISTO-COMUNISTA

      • Te, a trimis relicva soroș și azi în Sfânta zi de sărbătoare, la postat rahat globalist gustere!? Scutește-ne trotinetare, noi știm a cui agenda de interese urmați

    • Neamuri proaste masone. Repetenți ce se trag unul pe altul la conducere. Se cred pe val și trebuie să fie fuduli (că proști, cât cuprinde). Unde o să îi poarte valul, nu se gândesc. Din lipsă de circumvoluțiuni.

  2. Cocotatul aschimbat” tinuta ” de sef de sala de restataurant,dar a uitat sa taie panglica….Unde e panglica baaaa ? Dupa festivitate a urmat bineinteles masa si dansul cu icre negre. Ca trebuie sa mananca si gura lor,dupa atat munca si efort.

  3. Nu conteaza ce zice media, numai ce stim noi ca e corect conteaza. Gata cu propaganda! Huuooo si in picioare oricand se intampla ceva nedrept indiferent daca este lucru mare sau mic

  4. Fara alogeni paraziti in functii publice spune:
    15 AUGUST 2022 LA 13:12
    Alogenul parazit iohanis supara tot poporul !!!
    Prin atitudinea de…parazit!
    PS Teodosie reprezinta poporul nostru acaparat si asuprit de alogeni!
    Parazitul alogen vanzator de copii pe cine reprezinta?
    Reprezinta pe oculta iudeomasonica globalista satanista care ne jefuieste si ne asupreste de 32 de ani de „valori” occidentale !

  5. Daca ceea ce au facut a fost cu intentie si daca asa a fost si daca nu vor cauta indreptarea si iertarea… primele tinte lovite vor fi F221 si F222.
    Sa stiti ca cerbicia se vindeca sigur prin suferinta.
    Ce am scris aici sa fie spre aducere aminte.

  6. SI CAND TE GANDESTI CA SECURITATEA NOASTRA DE KKAT L-A INDRUMAT PE BOUL SATULUI, KLAUSICA SU..A MICA…SA MEARGA DUMINICA LA BESERICA MAMII LOR CU TUTA TINUTA DE DEGETELE…CLOVNI! AU TRAIT SA BAGE IN EI, SA SE IMBRACE SI SA FURE…O SA II BATA DUMNEZEU CA NICI O FAPTA BUNA NU AU LA CATASTIFUL VIETII…AU TRAS APA LA W.C. DES…ATAT! CUM SA NE MIRAM CA A REFUZAT NAZI SA ASCULTE SLUJBA?! LA CATA VRAJITORIE PESTE ROMANIA BAGA …II ERA FRICA SA NU IL IA DRACU IN DIRECT. ORICUM LA SCARAOTKI AJUNGE…SI NU IL VA LASA DUMNEZEU SA SE BUCURE DE NIMIC DE ACUM INCOLO…DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT!!!

  7. Dulapuu si a dat in stamba vorba romaneasca!La el acolo unde merge ca credincuios nu il invata nici macar respectul pt o ceremonie religioasa sau e ca la bar ??

    • Ar trebui ca acest popa nemernic sa fie sabotat peste tot pe unde merge sa-si verse veninul de rusofon!
      Sa-i fie rusine porc batran!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger