AcasăNewsIncident cu final tragic la Spitalul Județean Vaslui. S-a aruncat de la...

Incident cu final tragic la Spitalul Județean Vaslui. S-a aruncat de la etaj după ce a atacat medicii și asistentele

vasluiIncident cu final tragic la Spitalul Județean Vaslui. S-a aruncat de la etaj după ce a atacat medicii și asistentele

Scene de groază la Spitalul Județean de Urgență Vaslui. Un pacient internat în secţia de Cardiologie a murit în noaptea de marţi spre miercuri, după ce s-ar fi aruncat de la etaj.

Bărbatul devenise agresiv după ce a fost mutat într-un alt salon. Înainte să-și pună capăt zilelor, atacase mai multe cadre medicale, a anunțat conducerea instituției.

A luat un stativ din salon și a încercat să lovească o infirmieră. Apoi, cu stativul în mână, a alergat pe hol la geamul de la scara de incendiu, încercând să îl deschidă, însă acesta era blocat. Ulterior, a alergat la secția ORL încercând să se arunce de la o fereastră de pe hol. Pacientul a coborât la etajul al treilea, la Secția Ginecologie, unde a găsit o fereastră deschisă și s-a aruncat în gol.

Bărbatul avea probleme psihice

„Pacientului (…) i s-a spus seara că trebuie să fie mutat din salonul de suspecți Covid într-un salon curat, non-Covid. Deodată, a devenit agitat, a fugărit personalul medical și a fugit pe scări. Doctorița a sunat la poartă dar până au venit cei de la pază, pacientul a coborât la etajul trei, la secția Ginecologie și s-a aruncat de pe scara de incendiu.” a declarat directorul medical al Spitalului Județean Vaslui, potrivit newsvaslui.ro.

Victima a decedat pe loc. Surse din anchetă au precizat că, pe lângă afecțiunile cardiace, bărbatul suferea și de patologie psihiatrică pe fondul consumului de alcool.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă.

author avatar
Andreea Vlad
202 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger