AcasăNewsIncident aviatic lângă Constanţa. A fost ALARMĂ pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu!

Incident aviatic lângă Constanţa. A fost ALARMĂ pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu!

Incident aviatic lângă Constanţa. A fost ALARMĂ pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu!

Au fost mari emoţii, sâmbătă după-amiază, pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, de lângă Constanţa. O aeronavă pilotată de un cetăţean străin a suferit o defecţiune, la aterizare.

Avionul a făcut o întoarcere la 180 de grade pe pistă, apoi i-a cedat o jambă a aterizatorului principal. Aeronava a fost înlăturată de pe pistă, iar traficul aerian nu a fost afectat. Pilotul aeronavei, cetăţean străin, este în afara oricărui pericol.

Avionul zbura pe ruta Tuzla – Mihail Kogălniceanu

În data de 16.07.2022, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, a avut loc un accident minor de aeronavă, fără victime.

Aeronava de tip Kitfox, aparţinând unui operator privat străin, efectua un zbor pe ruta Tuzla – Mihail Kogălniceanu, iar după momentul aterizării, la ora 07,42, aeronava a efectuat o întoarcere la 180 de grade pe pistă, cedând o jambă a aterizorului principal”, se arată într-un comunicat transmis de Biroul de presă al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.

S-au deplasat echipe de cercetare

Investigaţiile autorităţilor competente în acest caz sunt în derulare.

La aeroport s-au prezentat organele de cercetare penală şi reprezentanţii Autorităţii de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, investigaţiile fiind în curs de desfăşurare”, au informat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu.

author avatar
Andrei Ștefan
346 afisari

2 COMENTARII

  1. Bai Chitac, bai amiralul lui peste prajit, vezi ca asta a fost Mazare sub deghizare, a venit fie sa iti faca felul, ca l-ai injurat mai demult, asa zice el, sau sa mai duca pe afara din banii furati de el, si ascunsi pe acolo, prin tot felul de koklauri !! Ha ha ha 🙂 Bai Chitac, capul in pamant si joc de glezne, ca de dai din gura, astia te mierlesk, mai ales ca e plin de racketii aia ukro-na-zi la tine in Constangeles, zici ca e Mexico City pe acolo, asa haos e !! Ha ha ha 🙂 Bai, chiar speram sa dea rusnacii aia salbatici cateva salve de obuziere in voi, sa curete tot orasul ala mafiot de putred de korupt, oricum nu o sa fie mare pierdere daca veti disparea de tot !! Ha ha ha 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger