AcasăNewsIncident aviatic in Prahova. Elicopter distrus. Ministerul Transporturilor: nu sunt victime

Incident aviatic in Prahova. Elicopter distrus. Ministerul Transporturilor: nu sunt victime

Un aparat de zbor de mici dimensiuni s-a lovit de sol, in localitatea prahoveana Strejnic. Incidentul a avut loc vineri dimineata, din cate se pare, in timpul unor manevre de aterizare.

In elicopterul respectiv s-ar fi aflat doua persoane. Din fericire, s-a aflat oficial ca nu sunt victime. o veste cu atat mai importanta, cu cat s-a aflat ca aparatul de zbor a fost puternic afectat. „In data de 8 Martie 2019 in jurul orei 09.30, pe aerodromul Strejnic, un elicopter de mici dimensiuni Robinson 22 cu inregistrarea YR-MDV, apartinand Scolii Superioare de Aviatie Civile, a fost implicat intr-un eveniment de aviatie, soldat cu distrugerea aeronavei. Nu sunt victime”, au transmis reprezentantii Ministerului condus de Razvan Cuc.

Pana la momentul de fata nu se cunosc foarte multe detalii cu privire la motivele producerii acestui incident, insa sursa citata a anuntat deja ca o echipa de specialisti din cadrul Autoritatii de Investigatii Si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile se deplaseaza la locul evenimentului, dar si ca acest caz va fi in atentia unei comisii interne de investigatie constituite la nivelul Scolii Superioare de Aviatie Civila.

152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger