AcasăNewsInchisoare cu suspendare in dosarul "Mita la BAC"

Inchisoare cu suspendare in dosarul „Mita la BAC”

Costica Varzaru, fosta directoare a Liceului „Dimitrie Bolintineanu”, din Bucuresti, a fost condamnata la trei ani de inchisoare cu suspendare.

Costica a fost condamnata pentru luare de mita, misiunea ei fiind de a frauda sesiunea de Bacalaureat din vara anului trecut. Decizia Tribunalului Bucuresti nu este definitiva, ea putand fi atacata atat de inculpata, cat si de procurorii de la Directia Nationala Anticoruptie.

Interesant este ca, pe langa condamnarea la inchisoare cu suspendare, Costica Varzaru a fost condamnata si la 100 de zile de munca in folosul comunitatii.

Alaturi de Costica Varzaru, in dosarul respectiv mai fusesera trimise in judecata vicepresedinta comisiei de examen, secretara liceului si o membra a comitetului de parinti.

Procurorii solicitasera trei ani de inchisoare cu executare pentru Costica Varzaru, dar magistratii i-au acordat circumstante atenuante, dupa ce fosta directoare a liceului „Dimitrie Bolintineanu” a recunoscut ca a strans bani pentru ca absolventii de la liceul respectiv sa obtina note mai mari la Bacalaureat.

author avatar
Cristi Ionita
132 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger