AcasăNewsInchirierea unui apartament la mare costa cat nu face

Inchirierea unui apartament la mare costa cat nu face

Romanii care vor sa-si inchirieze un apartament pe litoral vor scoate din buzunar intre 300 si 1.000 de euro

Turistii care nu vor sa traga la hotel si prefera intimitatea unui apartament la malul marii vor plati chirii babane.Fie ca este vorba de Constanta sau de statiunile de langa, proprietarii nici nu vor sa auda de oferte si reduceri de preturi, mai ales acum, cand incepe sezonul estival. Prin urmare, turistii care vor sa-si inchirieze un apartament vor plati preturi similare cu cele practicate in buricul Bucurestiului.

 

Romanii care vor sa-si inchirieze un apartament pe litoral vor scoate din buzunar intre 300 si 1.000 de euro

Astfel, in Constanta pentru un apartament cu doua camere, in zona Central, de 60 metri patrati, etaj 1 din 5, proprietarul cere o  chirie de 300 de euro pe luna. Apartamentul este renovat recent, are gresie, faianta, geamuri termopan. Cei care vor sa inchirieze pe termen lung trebuie sa dea o luna avans plus o luna garantie. In zona Faleza Nord, un apartament de 3 camere, de 80,5 mp, la ultimul etaj (bloc de 8 nivele) are un pret de inchiriere de 400 de euro pe luna.

Casa este mobilata partial, are aer conditionat si sistem de incalzire prin termoficare. Evident , cu cat locuinta este mai luxoasa cu atat pretul este mai mare, in zona Nord din Mamaia, un apartament de 80 de metri patrati fiind inchiriat cu 1.000 de euro pe luna. In ciuda preturilor piparate, proprietarii sunt optimisti ca turistii le vor bate la usa.

 

 

author avatar
National
280 afisari

1 COMENTARIU

  1. -Cioc Cioc (sic.turistul bate la ushe)
    -Aveti ceva de inchiriat? as vrea o luna de zile cu vedere la meduze sil vou plait…da asa in jur de 1000 de euro daca se poate cu access la kichineta ca mor dupe cartofi prajiti

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger