AcasăNewsIncepem saptamana din nou cu temperaturi de vara. VEZI PROGNOZA!

Incepem saptamana din nou cu temperaturi de vara. VEZI PROGNOZA!

Inceputul de saptamana va fi unul calduros. Termometrul va arata chiar si 32 de grade, peste media la care ne-am astepta in luna septembrie, spun meteorologii.

Luni , cerul va fi innorat in vestul si sud-vestul tarii, unde sunt asteptate ploi torentiale, cu tunete si fulgere. Vantul va sufla puternic, iar in Banat si la munte va depasi 70 de km/h. Maximele se vor incadra intre 22 si 32 de grade, in timp ce minimele vor cobori pana spre 6-7 grade in depresiuni, unde se va instala si ceata, potrivit adevarul.ro

In Capitala, vremea va fi in general frumoasa, cu toate ca temperaturile vor scadea usor. Cerul va fi mai mult variabil, iar vantul va sufla moderat. Mercurul va urca pana la cel mult 29 de grade, iar noaptea va cobori pana la 12-14 grade.

Marti, vremea va continua sa se raceasca, mai ales in sud-vestul si sudul tarii. In aceste zone sunt asteptate ploi. Restul teritoriul va fi mai ferit de averse, insa cerul va fi variabil. Temperaturile maxime ajung pana la 29 de grade, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade.

145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger