AcasăNewsÎncepe ziua manipularilor: Sigfried Mureșan vrea să blocheze comisarul României

Începe ziua manipularilor: Sigfried Mureșan vrea să blocheze comisarul României

Prezentat ca un star după intrarea în PNL, Sigfried Mureșan a devenit goarna principală a intereselor PPE în România. Fără Macovei în cadrul Parlamentului European, popularii europeni au fost nevoiți să găsească alt om care să le servească interesele.

Sigfried Mureșan, ”un produs garantat de Petrov”

Până să ajungă la PNL, Sigfried Mureșan a fost cultivat de fostul turnător Traian Băsescu zis Petrov. Acesta l-a pus pe lista de europarlamentare a PMP și l-a propus chiar pentru postul de premier. Când s-a făcut destul de mare a trecut la PNL pentru a putea să-și continue jocurile în Parlamentul European, PMP nevând suficientă anvergură. Manipulările lui Sigfriend Mureșan în cazul desemnării comisarului european

Astăzi este a doua ședință a comisiei JURI din cadrul PE iar manipulările din ultima vreme își spun cuvântul. Sigfried Mureșan a devenit un maestru al fake-news-ului, folosind jumătăți de adevăr pentru a induce în eroare opinia publică și presa. În ultimele două luni am aflat de la Sigfried Mureșan că Rovana Plumb și Dan Nica nu vor susține interviurile cu șefa desemnată a Comisiei Europene. Le-au susținut. Am aflat că Rovana Plumb nu va trece de interviu, a trecut.  Vineri a declarat că Rovana Plumb a fost respinsă și că România trebuie să desemneze alt candidat. A fost contrazis de președintele Parlamentului European, care, printr-o scrisoare oficială către președintele Comisiei JURI, Lucy Nethsingha, a declarat suspendată procedura de desemnare a Rovanei Plumb – în niciun caz respinsă. Pe Twitter, tot președintele Parlamentului European, David Maria Sassoli a scris: ”ori trec toți comisarii de votul PE, ori pică tot Colegiul Comisarilor”. Practic, Sigfriend Mureșan ne minte de două luni și nimeni nu se sesizează. Avem un oficial, un europarlametar român care produce fake news pe bandă rulantă și este în continuare preluat de media. Așteptăm noua manipualare de astăzi cu sufletul la gură – ce va ma investa Sigfried Mureșan?

author avatar
A.P. Redactor
683 afisari

4 COMENTARII

  1. Acesta este capul trădătorilor de neam și țară. Ce părere are marele patrihot Rareș Bogdan (am spus patrihot? Am greșit, fripturist și mincinos) despre trădarea de țară? El care promitea un alt discurs, patriotic, în favoarea ROMÂNIEI? Chiar nimeni nu-i vine de hac acestui troglodit care a lucrat numai în dezinteresul ROMÂNIEI, după metoda Macovei? Vedeți dragi români pe cine ați trimis la Bruxelles? Așa că votați PNL, Johannis și Sigismund(?) Mureșan!

  2. O lichea tradatoare Sigfreid asta,ne tradam neamul romanesc asa cum am facut de la Bracoveanu incoace,pacat….mare pacat

  3. BAI TACHE NUL MAI MANGAIATI CU NUMELE DE SIGFREID SPUNETII DIRECT VASILEEEE MURESAN asa cum este recunoscut de cainele lui cand vine acasaa.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger