AcasăNewsÎncepe războiul civil în SUA? Cozi uriașe la magazinele cu arme

Începe războiul civil în SUA? Cozi uriașe la magazinele cu arme

Protestele anti-rasiale din SUA a zdruncinat din temelii democrația americană. Mai mult de atât, problema rasismului a fost reaprinsă la nivel global. Pe întreg mapamondul milioane de persoane au ieșit în stradă.

Reamintim că totul a început după ce George Floyd, un bărbat de culoare în vârstă de 46 de ani, a fost ucis imediat după ce a fost reținut de poliția din Minneapolis, pe motiv că ar fi avut o bancnotă de 20 de dolari falsă.

Există mai multe teorii ale conspirației vis-a-vis de aceste proteste, iar mulți sunt siguri că mizele sunt de ordin politic, în condițiile în care la toamnă sunt programate alegeri în Statele Unite ale Americii.

Violența protestatarilor americani a fost dusă la extrem, forțe polițienești fără precedent fiind înregimentate pentru calmarea spiritelor deja încinse.

Văzând ce se întâmplă în stradă, foarte mulți americani nu maqi au încredere în poliție și au decis să-și poarte singuri de grijă. Așa că au dat năvală la magazinele de arme.

Foarte mulți americani se înarmează astfel încât să fie siguri că se pot proteja în cazul în care unii rebeli vor să le invadeze apartamentul. Această frică este alimentată și de unele grupuri radicale de protestatari care au amenințat că după ce au spart magazinele, urmează să invadeze și locuințele oamenilor

„Un vecin și-a cumpărat AK 47 (n.r. mitralieră Kalașnikov). Foarte mulți sunt înarmați în caz că cineva vrea să intre. Au făcut amenințări pe Instagram, pe Twitter că urmează să vină în case. Dar nu vine nimeni, că nu sunt inconștienți. Stai liniștit. Ei intră unde știu că nimeni nu opune rezistență”, a spus un cetățean american

Între timp, străzile New York-ului arată ca după război. Foarte multe magazine de lux au fost prădate de hoți, iar pe străzi au rămas maldăre de gunoaie după manifestațiile care au loc de peste două săptămâni deja, potrivit fanatik.ro

author avatar
Eli Dan Davidescu
1.824 afisari

3 COMENTARII

  1. Se înarmează pentru eventualitatea în care Poliția nu ar mai face față. Iar miza, evident, este politică, ba chiar criminală. Ținta e Trump. Apoi, restul lumii. Numai idioții nu pot vedea asta.

  2. Fara dihaniile anticristi Kim,Trump,Al Asad,Erdogan,etcc. lumea ar fi fost mult mai buna,mai civilizata.Acesti descreerati au divizat popoare,au bagat frica in oameni.Pana la urma o sa-i ia dracul si pe astia cum I-a luat pe Hitler,Stalin,Musolini,Mao,Pol Pot etc..Se perpelesc n iad asteptandu-i si pe nenorocitii care au bagat lumea in sperieti acum.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger