AcasăNewsÎncepe procedura de selecție a candidaților pentru șefia DNA și a Parchetului...

Începe procedura de selecție a candidaților pentru șefia DNA și a Parchetului General

(sursa foto: ziarulincomod.ro)

S-a dat startul procedurii de selecție a candidaților pentru funcțiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție (Parchetul General) și cea de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), posturi ocupate în prezent de către Gabriela Scutea, respectiv Crin Bologa.

Procedura de selecție se va încheia pe 27 februarie 2023.

Anunțul MJ

Un anunț în această privință a fost făcut marți, 27 decembrie, de la nivelul Ministerului Justiției (MJ).

„Ministerul Justiţiei organizează, la sediul său din București, str. Apolodor, nr. 17, sect.5, cod 050741, în perioada 27.12.2022 – 27.02.2023, selecția procurorilor în vederea formulării către Președintele României a propunerilor de numire pentru ocuparea următoarelor funcții vacante de conducere din cadrul parchetelor:

procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), funcție vacantă începând cu data de 21.02.2023;

procuror-șef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), funcție vacantă începând cu data de 21.02.2023”, au transmis, într-un comunicat, reprezentanții ministerului condus de către Cătălin Predoiu.

După derularea procedurii de selecție, ministrul Justiției va înainta propunerile Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), pentru un aviz consultativ.

205 afisari

4 COMENTARII

  1. Adica toti de la A laZ sa fie clonele si slugile satanistilor Belzebutsoroskissinkur….si uite-asa am ajuns in cazanul cu smoala toata tara,Europa,NATO,etcetera
    Ma duc sa polishez katana…am mult de munca din pacate

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger