AcasăNewsIncepe CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL BRAZILIA 2014! Google are un DOODLE special...

Incepe CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL BRAZILIA 2014! Google are un DOODLE special (VIDEO)

Microbisti sau nu, numarul celor care asteapta sa inceapa Campionatul Mondial de Fotbal din 2014, gazduit de Brazilia, este destul de mare. Si cum in Romania sunt foarte multi fani ai „sportului rege”, va spunem ca Google a dedicat un DOODLE special zilei de 12 iunie, cand debuteaza editia cu numarul 20 a Cupei Mondiale de fotbal.

Asadar, incepe regalul fotbalistic din Brazilia, tara celebrului Pele si a cunoscutilor Romario, Ronaldo si Cafu. Si cum Google, cunoscutul motor de cautare, obisnuieste sa-si schimbe logo-ul clasic, la fiecare eveniment notabil, si de aceasta data, odata ce accesati google.ro, descoperiti un dodle simpatic, inspirat de debutul Campionatului Mondial de Fotbal 2014. Intr-o clipa, sigla Google se animeaza si incepe distractia. Apare o minge de fotbal, iar literele „G”, „O”, „O”, „G”, „L” si „E” se transforma in cei mai… inflacarati „suporteri”. Si decorul e unul special, cu soare, multa miscare, palmieri si multa culoare, intocmai ca atmosfera specifica Braziliei.

Campionatul Mondial de fotbal incepe pe 12 iunie si se incheie pe 13 iulie. Va urma, asadar, o luna intreaga cu meciuri ce vor fi urmarite, cu siguranta, de amatorii acestui gen de sport. Va mai spunem ca Brazilia gazduieste pentru a doua oara acest eveniment, microbistii amintindu-si, cel mai probabil, ca prima oara cand acest stat a organizat o Cupa Mondiala de fotbal s-a intamplat in 1950. In lupta pentru trofeul de campioana mondiala la fotbal intra 32 de echipe, din pacate pentru microbistii romani, nu si selectionata tricolora.

[youtube]iafz1cWiMy0[/youtube]

 

author avatar
Cristina Stefan
323 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger