AcasăNewsIncepe „vanatoarea” de UDMR-isti!

Incepe „vanatoarea” de UDMR-isti!

Se zdruncina serios „legendara” imunitate juridica de care pare sa fi profitat pana acum fruntasii UDMR.  Pentru ca o ultima incercare de „blatuire” fortata de Kelemen Hunor zilele trecute nu a avut succesul scontat.

Kelemen Hunor nu mai reuseste sa-si tina colegii din fruntea UDMR departe de anchetele procurorilor

Deja traditionala cerere de tinere in „stand by” a dosarelor privind nume grele ale UDMR a esuat la presiunea tot mai fatisa a serviciilor secrete romanesti.

Pe toate liniile!

Verestoy Attila

Primele dosare care vor exploda in perioada imediat urmatoare ii priveste pe unii membri ai UDMR, ramasi in inalte functii de conducere in administratia centrala si dupa ce partidul de care apartin nu s-a mai aflat la guvernare.  Iar acestia vor fi „vanati” pe toate liniile, urmand a se verifica la sange modul in care au organizat licitatii sau au acordat direct contracte din banii publici ai institutiilor pe care le conduc.

Laszlo Borbely

Actiunea va fi una concertata si ea se bazeaza pe rapoartele alarmante ale serviciilor de informatii, care sustin ca sute de societati din Ungaria au acaparat pur si simplu  toate serviciile platite cu bani grei de ministerele sau Directiile subordonate, recunoscute drept „fief”-uri traditionale ale UDMR-ului.

Gyorgy Frunda

Se vorbeste chiar de cazuri in care, de la paza la curatenie si de la achizitia de papetarie, pana la cumpararea de aparatura de milioane de euro, totul se deruleaza via Budapesta. Si pana acum au avut loc unele anchete, chiar daca acestea nu au fost finalizate niciodata, cu privire la cazuri de coruptie in care procurorii sustineau ca ar fi implicati ministri si parlamentari ai UDMR. Numai ca, de aceasta data, dupa cum sustin sursele noastre, se va incerca o „curatenie” generala. Astfel ca, pe langa Verestoy Attila, Laszlo Borbely sau Gyorgy Frunda, pe lista procurorilor s-ar mai afla si alte nume ca Gergely Olosz, Petru Lakatos, Akos Derezsi, Attila Korodi, Lukacs Vilmos, Mate Andras Levente sau Gyorgy Edler. Desigur, ramane de vazut daca si de aceasta data entuziasmul anchetatorilor nu va fi rapid domolit de pragmatismul politicienilor…

author avatar
Catalin Tache
2.110 afisari

4 COMENTARII

  1. daca ascultati de ungaria plecati dracului acolo ,ca nici voi nu ati dus-o bine ,va meritati soarta prostilor sa va ia basescu tot sa ajungeti in sapa de lemn unguri dobitoci ca pentru cativa de-ai vostri care isi umplu tare buzunarele sunteti in stare sa nu mergeti la referendum ,huoooooooooooooo v-au dat sefii vostri ungurita ,ve-ti muri saraci si jegosi

  2. Nu cred ca se va intampla nimic. Astia o sa le dea voturi la USL si USL-ul le va da drumu. Ce dracu asa e mereu. Cat despre vor e super tare, vin 8mil de prosti si castiga 80mii de smecheri. Sunt exact ce suntem. Un popor de …………….. „jimichiri”, manelisti si analfabeti.

  3. Noi cetateni la Ungaria este.Noi de ce sa votam la Romania?Noi de la Romania trebe numa pamant si paduri multe, cladirile nostru si pensie mare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger