AcasăNewsIncendiul din "Colectiv" - opt raniti in stare critica, patru in stare...

Incendiul din „Colectiv” – opt raniti in stare critica, patru in stare grava

La aproape trei saptamani de la tragedia care a cuprins clubul „Colectiv” din Capitala, 12 dintre cei peste 30 de raniti care au ramas in grija medicilor din Bucuresti sunt in stare grava si foarte grava.

Din cate arata cele mai recente informatii in privinta victimelor flacarilor care au cuprins, pe 30 octombrie, localul aflat pe strada Tabacarilor 7 din sectorul 4, opt pacienti sunt in stare critica, iar alti patru in stare grava, fiind in permanenta sub supravegherea specialistilor. Restul de 37 de raniti care raman internati in unitatile spitalicesti de urgenta de pe raza Capitalei sunt in stare stabila, din cate anunta reprezetantii Ministerului Sanatatii, conform Romania TV.

Cat priveste situatia ranitilor din „Colectiv” care au ajuns la tratament dincolo de granite, cel mai recent transfer a fost facut marti, de la Bucuresti, catre cunoscuta clinica AKH din Viena. Si respectivul pacient este in stare grava, anunta aceeasi sursa.

Din pacate, insa, pentru 56 dintre tinerii aflati in clubul in care a izbucnit, in seara zilei de vineri, 30 octombrie, un incendiu de proportii, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i mentine in viata.

sursa foto: Facebook ISU Bucuresti-Ilfov

author avatar
Cristina Stefan
171 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger