AcasăNewsIncendiul de la Aqua inchide Casa di David pentru doua saptamani

Incendiul de la Aqua inchide Casa di David pentru doua saptamani

Terasa Aqua a fost mistuita de un incendiu izbucnit, se pare, de la cuptorul de pizza

Cunoscutul restaurant Casa di David de pe Soseaua Nordului, localul preferat al afaceristilor prosperi si al vedetelor, a intrat de ieri pe linie moarta, pentru cel putin doua saptamani, dupa ce un incendiu extrem de puternic izbucnit la o terasa vecina i-a facut scrum bucataria.

Terasa Aqua a fost mistuita de un incendiu izbucnit, se pare, de la cuptorul de pizza

Duminica, putin dupa miezul noptii, clientii din lumea buna a Capitalei care-si savurau delicatesele la restaurantul Casa di David au asistat la un inedit spectacol de sunet si lumini.

Restaurantul de lux Casa di David a fost afectat partial de valvatai, in special in zona bucatariei

Nu a fost vorba de focuri de artificii dedicate vreunui sarbatorit sau in cinstea gimnastelor romance care doar ce castigasera medalii de aur si argint la Campionatele Europene de la Bruxelles.

Luminile veneau de la valvataile care se ridicasera la peste patru metri, chiar la terasa vecina, Aqua, iar sunetul – de la sirenele celor 11 autospeciale ale pompierilor care s-au luptat doua ore cu limbile de foc. Ieri, Casa di David arata ca dupa bombardament. Angajatii curatau cu grija mobilierul si ustensilele de bucatarie ramase intregi, iar parcarea care odinioara era plina cu masini de lux era ieri pustie.

Spre deosebire de restaurantul Casa di David, care se va redeschide, conform informatiilor noastre, peste doua saptamani, la Aqua era o veritabila zi de doliu. Incendiul iscat, se pare, de la cuptorul de pizza, mistuise peste 600 de metri patrati din terasa, iar administratorii localulului incercau sa evalueze pagubele, aruncand mobilierul facut scrum. Chiar si la 14 ore de la incident, o autospeciala a ISU statea de veghe, pregatita sa intervina, iar pompierii care patrulau de colo-colo trimeteau clientii fideli la plimbare, explicandu-le ca terasa nu va functiona prea curand.

author avatar
Narcis Voica
1.192 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger