AcasăNewsIncendiu violent într-un bloc din Timișoara. Un bărbat a murit, zeci de...

Incendiu violent într-un bloc din Timișoara. Un bărbat a murit, zeci de persoane evacuate (VIDEO)

incendiuIncendiu violent într-un bloc din Timișoara. Un bărbat a murit, zeci de persoane evacuate (VIDEO)

S-a dat alarma, duminică noapte spre luni, la Timișoara. Un incendiu a izbucnit într-un apartament aflat într-un bloc de locuințe, de la ieșirea din oraș.

Zeci de persoane, între care 5 copii, au fost evacuate, după ce fumul gros s-a extins la etaje. Din păcate, pentru un bărbat nu s-a mai putut face nimic. Acesta a fost descoperit carbonizat în apartamentul care ardea.

De asemenea, pe lângă victima decedată, încă 2 persoane evacuate de pompieri au necesitat îngrijiri medicale, fiind intoxicate cu fum, potrivit opiniatimisoarei.ro.

Intervenție dificilă a pompierilor

A fost o intervenție dificilă pentru salvatori. Pompierii au intervenit rapid cu mai multe autospeciale de stingere, două autoutilitare cu autoscară și echipaje SMURD și SAJ.

S-a dispus alertarea Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara și trimiterea la locul intervenției a 16 pompieri. În sprijinul forțelor din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Timișoara, a fost trimisă în sprijin și o autospecială de stingere cu 4 subofițeri din cadrul Detașamentului 1, sub comanda Ofițerului de Serviciu pe Inspectorat.

S-a deschis o anchetă și se încearcă să se stabilească cum s-a produs incendiul.

author avatar
Andreea Vlad
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger