AcasăNewsIncendiu violent intr-un apartament din Cluj, in care se aflau o mama...

Incendiu violent intr-un apartament din Cluj, in care se aflau o mama si doi copii

pompieriExplozie puternică într-un bloc din Zărnești. Bilanțul este tragic, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

Locuinta unei familii clujene a fost mistuita de flacari, joi la amiaza. Din fericire, cele trei persoane aflate in incinta apartamentului afectat de incendiu au reusit sa se salveze.

pompieriFocul a izbucnit intr-o locuinta dintr-un bloc situat in cartierul Manastur, din Cluj. In momentul declansarii incendiului, in casa respectiva se aflau doi copii, impreuna cu mama lor, potrivit oceatransilvaniei.ro. Femeia a reusit sa isi ia micutii din casa si sa fuga cu ei din calea pericolului.

Pompierii au fost chemati de urgenta pentru a limita proportiile flacarilor si a stinge incendiul. Ca masura preventiva, toti locatarii au fost evacuati din bloc, pana la lichidarea flacarilor.

Din pacate, insa, focul a facut prapad in apartamentul in care s-a produs incidentul, dar a afectat, in proportii reduse, si alte locuinte. Pentru moment nu se stie de la ce a izbucnit incendiul.

Sursa foto: infomm.ro

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger