AcasăNewsIncendiu violent in Bucuresti! Doi barbati au murit (VIDEO)

Incendiu violent in Bucuresti! Doi barbati au murit (VIDEO)

Doi barbati au murit, vineri noaptea, intr-un cartier din centrul Capitalei, dupa ce baraca in care locuiau a luat foc.

Barbatii, oameni ai strazi, locuiau in baraca de metal cu o a treia persoana care a reusit sa se salveze. Din primele informatii se pare ca baraca a luat foc din cauza unei tigari.

Conform romaniatv.net, barbatul care s-a salvat a precizat ca a incercat sa-i ajute pe ceilalti doi barbati, dar nu a reusit sa intervina de unul singur, din cauza fumului extrem de dens. In cele din urma, pompierii au intervenit, cu doua autospeciale cu apa si spuma, si au gasit cadavrele carbonizate ale celor doua victime.

Din pacate, alte doua incendii au facut prapad si in judetul Arges. O batrana de 90 de ani a murit, carbonizata, dupa ce casa in care traia a fost pusa la pamant de un incendiu devastator. Acesta a fost provocat de jarul din soba. O familie cu doi copii a ramas pe drumuri, dupa ce casa lor a fost pusa si ea la pamant de un alt incendiu devastator. Iar reprezentantii pompierilor se tem ca sezonul de iarna va aduce numeroase astfel de incendii din cauza sobelor defecte sau ale caselor in care locuitorii se incalzesc cu ajutorul unor butelii.

sursa foto: romaniatv.net

author avatar
Cristi Ionita
255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger