AcasăNewsIncendiu puternic pe Șoseaua Nordului! Un penthouse de 80 mp a luat...

Incendiu puternic pe Șoseaua Nordului! Un penthouse de 80 mp a luat foc! – GALERIE FOTO&VIDEO

Incendiu puternic pe Șoseaua Nordului! Un penthouse de 80 mp a luat foc! - GALERIE FOTO&VIDEOIncendiu puternic pe Șoseaua Nordului! Un penthouse de 80 mp a luat foc! - GALERIE FOTO&VIDEO

Incendiu puternic pe Șoseaua Nordului, din Capitală. Acoperișul unui apartament de tip penthouse a luat foc.

Sunt 11 autospeciale care acționează la fața locului pentru a stinge incendiul.

11 autospeciale de pompieri sunt detașate în zonă!

UPDATE 20:50. Potrivit cancan.ro, complexul care a luat foc este „blocul vedetelor” din București. În acest imobil au apartamente, printre alții, Marius Niculae și Loredana Chivu. Iar în apropiere și-a ridicat vila și Florin Salam, cel mai cunoscut manelist român al momentului.

UPDATE 20:10. Toate străzile din zonă au fost închise și nicio mașină nu este lăsată să pătrundă. Din informațiile „NAȚIONAL”, nu numai acest penthouse a fost afectat, ci toate apartamentele de lux aflate la ultimul etaj al blocului de pe „Nordului”.

Clădirea a fost construită după anul 2000.

Din cauza mașinilor parcate în zonă, pompierii trag de furtunul conectat la rezervoarele de apă ale autospecialelor printre autoturismele care le îngreunează intervenția. Se încearcă stingerea incendiului de către pompieri urcați pe scări!

Deocamdată, se intervine cu jet de apă de jos în sus deoarece pompierii nu au acces pe stradă din cauza mașinilor parcate în zonă. În plus, hidranții de pe stradă nu sunt funcționali.

Din câte se pare, suprafața afectată estimată este de 600 mp. Nu sunt persoane rănite.

Potrivit Antena 3, clădirea afectată ar fi fostul Hotel Persepolis, transformat în bloc de locuințe.

 

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
1.263 afisari

4 COMENTARII

  1. Ce PENTHAUSE e ala cu o suprafata de 80m2? O maghernita in care nu incap patru persoane. Inseamna ca un neamt sau olandez cu o casa de 300m2 si 500m2 de teren, cu iarba ca pe terenul de golf, detine un castel.

  2. Pai, daca e un incident in cartierul „curîncur” , ala scump, o sa sara primarita, primarul general, Parchetul, politia, avocatii, judecatorii, etc…
    Cand e vorba de un cartier de rand, nimeni nu se deranjeaza.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger