AcasăNewsIncendiu puternic la un depozit de textile din Voluntari

Incendiu puternic la un depozit de textile din Voluntari

(foto: rtv)

11 autospeciale de pompieri se lupta cu un incendiu puternic ce a izbucnit la un depozit de textile din Voluntari, in apropiere de Bucuresti. Speriati, vecinii isi scot lucrurile din case.

(foto: rtv)

Un incendiu puternic a izbucnit, sambata, la un depozit de textile din Voluntari, in apropiere de Bucuresti, 11 autospeciale de pompieri deplasandu-se la fata locului pentru a stinge focul.

Speriati de flacarile uriase si de faptul ca oricand focul ar putea cuprinde si locuintele lor, localnicii din apropierea depozitului isi scot bunurile din case pentru a ale salva. Mai mult, o cladire cu birouri din vecinatate este la un pas sa ia foc, pompierii luptandu-se sa stapaneasca flacarile. In apropiere, la 30 – 40 de metri, pe langa case, se mai afla si o moschee.

„Este vorba de un numar foarte mare de pompieri cu un total de 11 autospeciale. În apropiere este si o cladire de birouri. Este un incendiu foarte puternic. Am fost anuntati prin 112 la 16.31. Din primele informatii nu sunt victime. Incendiu se desfasoara cu o degajare foarte mare de fum. Este si o masina pentru descarcerare, în caz de nevoie”, a declarat Simion Petrus, ISU Bucuresti, citat de RTV.

author avatar
Ionut Zgimbau
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger