AcasăNewsIncendiu puternic la un depozit de deseuri de magneziu din Brasov

Incendiu puternic la un depozit de deseuri de magneziu din Brasov

Flacari violente au cuprins, noaptea trecuta, un depozit de reziduuri de magneziu situat in judetul Brasov. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale si au luptat ore in sir pentru a stinge incendiul.

Interventie deosebit de dificila pentru pompierii brasoveni, in ajutorul carora au interventi si colegii lor din alte doua judete invecinate. Focul deosebit de puternic a afectat un depozit de deseuri de magneziu situat intre Rasnov si Predeal, anunta b1.ro.

Specialistii au reusit sa localizeze incendiul si sa il stavileasca, dupa ce s-au luptat intreaga noapte pentru a limita proportiile dezastrului, avand in vedere ca nu puteau actiona cu apa pentru a stinge focul, avand in vedere ca magneziul se reaprinde in contact cu apa.

La fata locului au intervenit 20 de masini ale pompierilor, cu circa 100 de oameni care s-au straduit sa stinga cat mai repede incendiul, pentru a limita pagubele.

Cauzele care au dus la producerea dezasttrului care a distrus depozitul de deseuri vor fi stabilite in urma unei anchete.

238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger