AcasăNewsIncendiu puternic la un depozit de alimente din Valcea

Incendiu puternic la un depozit de alimente din Valcea

Un depozit de alimente din Ramnicu Valcea a fost cuprins de flacari, joi dimineata. Pompierii au intervenit de urgenta si incearca la aceasta ora sa stinga incendiul. Nu exista victime.

(foto: emaramures.ro)

Imediat ce s-a observat ca depozitul de alimente a luat foc, au fost chemati pompierii. Acestia au sosit la fata locului cu patru autospeciale cu apa si spuma, pentru a stinge focul si a inlatura totodata pericolul ca si alte imobile din imprejurimi sa fie afectate de flacari, informeaza Mediafax.

Nu exista victime in urma producerii incendiului, insa interventia este una dificila, pentru ca in depozit se afla materiale inflamabile, a precizat purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Valcea, Catalin Popescu. „La fata locului intervin patru autospeciale cu apa si spuma si a fost solicitata acum si o a cincea masina. Vestea buna este ca s-a reusit localizarea incendiului, fiind oprita extinderea flacarilor la casa de lânga depozit si la cladirea principala a depozitului. Interventia va mai dura insa aproximativ doua ore, operatiunea fiind ingreunata de alimentele inflamabile din depozit, respectiv uleiul imbuteliat in sticle de plastic si faina” , a declarat Popescu.

232 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger