AcasăNewsIncendiu puternic la un bloc din cartierul Pantelimon! Au fost evacuaţi 20...

Incendiu puternic la un bloc din cartierul Pantelimon! Au fost evacuaţi 20 de locatari. Oamenii, preluaţi de ambulanţe

Un incendiu puternic a indus panica în rândurile locatarilor unui bloc din cartierul Pantelimon, din Bucureşti.

Focul a izbucnit într-un apartament de la etajul 6, iar flăcările și fumul dens s-au răspândit rapid.

Casa scării, inundată cu fum

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament dintr-un bloc situaț pe Șoseaua Pantelimon, Sectorul 2.

„Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, la un apartament de la etajul 6. Casa scării este inundată cu fum, se lucrează la evacuarea locatarilor. Până în acest moment au fost evacuate 20 de persoane, 3 persoane sunt asistate medical la fața locului.

Incendiul este localizat, se lucrează la lichidarea acestuia”, a transmis ISU București.

S-au autoevacuat 20 de oameni

Potrivit informațiilor ISU, 20 de persoane s-au autoevacuat, iar 10 persoane au fost evacuate de către echipele de intervenție. 10 persoane asistate medical la fața locului, iar 5 persoane au fost transportate la spital.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 14:50, a transmis ISU.

Incendiu şi în „inima” Bucureştiului

Un incendiu foarte puternic a izbucnit, miercuri după amiază, în Delta Văcăreşti. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale, pentru a stinge flăcările.

S-au deplasat urgent şase autospeciale ale ISU Bucureşti-Ilfov, însă flăcările s-au extins pe mai bine de o mie metri pătraţi. Astfel, pompierii au decis suplimentarea autospecialelor de stingere. După mai multe ore, pompierii au reuşit lichidarea incendiului.

author avatar
Andrei Ștefan
224 afisari

2 COMENTARII

  1. Dacă blocul nu e dat cu petrol focul nu se-ntinde numai la camerele aparatmentului. Acestei crime cu premeditare i-au spus, ca oamenii să nu se prindă, reabilitare termică.
    „Toate spumele poliuretanice sau de polistiren transmit focul”.

  2. Io nu inteleg de ce nu pun candela intr-un recipient mai mare, umplut cu apa, ferit de zone inflamabile.Vine Pastele, in curand.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger