AcasăNewsIncendiu puternic la un bloc din Capitală, în a doua zi de...

Incendiu puternic la un bloc din Capitală, în a doua zi de Crăciun/Pompierii au intervenit de urgență – VIDEO

sursa foto: antena3.ro

Un incendiu puternic a izbucnit, marți după-amiază, 26 decembrie, într-un apartament aflat într-un bloc din zona Dorobanți, din Capitală. Pompierii au intervenit de urgență cu mai multe autospeciale.

Din primele informații, incendiul a avut loc la un apartament de la etajul 6 al unui bloc. Imobilul e situat aproape de intersecția dintre Calea Dorobanți cu Șoseaua Ștefan Cel Mare. Așadar, într-o zonă centrală a orașului.

Mai multe persoane, evacuate din bloc

Potrivit Antena3, opt persoane au fost evacuate. Nu se cunosc momentan cauzele care au dus la izbucnirea incendiului. Însă din imaginile surprinse la fața locului, la scurtă vreme de la izbucnirea incendiului, s-au putut observa degajări mari de fum. Norul de fum produs de flăcările care au afectat locuința situată la etajul 6 al blocului a fost vizibil de la o distanță destul de mare față de locul producerii incidentului.

Ulterior, la fața locului au început să se audă sirene ale autospecialelor de pompieri, care au ajuns la fața locului pentru a interveni în vederea lichidării, cât mai rapid, a flăcărilor. La fața locului a fost trimisă inclusiv o autospecială cu scară, destinată intervențiilor la înălțime.

 

 

author avatar
Andrei Coman
318 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger