AcasăNewsIncendiu puternic la "Taverna racilor" din Snagov. Restaurantul aparţine lui Pescobar. Flăcări...

Incendiu puternic la „Taverna racilor” din Snagov. Restaurantul aparţine lui Pescobar. Flăcări de 6-7 metri înălţime (VIDEO)

Arde „Taverna racilor” din Snagov, sâmbătă dimineaţă. Focul se manifestă la acoperiș și mansardă, pe o suprafață de aproximativ 500 mp.

Nu au fost raportate victime. În locație se aflau 13 persoane care s-au autoevacuat până la sosirea echipajelor de intervenție.

Flăcări de 6-7 metri înălţime

A fost realizat un dispozitiv de protecție și în spatele restaurantului, la zona de pădure. Intervin 11 autospeciale de pompieri pentru a lichida incendiul.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la un restaurant din Snagov, zona pontonului. Au fost alertate 9 autospeciale de stingere, SMURD, descarcerare.

Nu sunt victime. Arderea se manifesta generalizat la nivelul acoperisului. Actionam cu autoscara pentru stingere de la inaltime si de pe 2 laturi ale cladirii”, a transmis oficial și ISU.

De asemenea, ISU transmite că a fost realizat dispozitiv de protecție și în spatele restaurantului, unde există o zonă de pădure. Au fost alertate 11 autospeciale”, potrivit ISU.

Ce este „Taverna racilor”?

„Taverna Racilor” este rețeaua de restaurante fondată de Paul Nicolau, zis şi „Pescobar”.

Localul cu terasă din Snagov a fost deschis recent, respectiv la finalul lunii martie, 2023, fiind amplu promovat pe tețeaua TikTok.

author avatar
Andrei Ștefan
330 afisari

2 COMENTARII

  1. Pescobar…pablo escobar…nume de interlopi, traficanți, de criminali…credeam că l-au ascuns acum ceva timp pe golanul ăsta…
    Câți raci, craci, draci au mâncat cei de la miliție acolo ?…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger