AcasăNewsIncendiu puternic la o vila din zona Baneasa: mai multe autospeciale de...

Incendiu puternic la o vila din zona Baneasa: mai multe autospeciale de pompieri au ajuns in zona

Pompierii au fost chemati sa intervina de urgenta, luni la pranz, fiind anuntati ca o constructie aflata in zona Baneasa, din Capitala, a fost cuprinsa de un incendiu violent.

UPDATE: O femeie care, la momentul declansarii incendiului, se afla in incinta imobilului afectat de foc, a suferit un atac de panica. La locul apelului au ajuns 13 autospeciale ale ISU Bucuresti, insa interventia pompierilor a fost una dificila, ingreunata de faptul ca in hidranti nu era presiune la apa, ceea ce le-a zadarnicit lupta cu flacarile.

Flacarile, urmate de o degajare consistenta de fum, au afectat un imobil situat pe o strada din cartierul amintit, izbucnind, din cate se pare, la mansarda vilei, inainte de ora 12. Din cate se pare, nu sunt victime.

De altfel, purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti a explicat, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 Tv, faptul ca atat mansarda, cat si acoperisul constructiei au fost afectate de incendiu. Un aspect important de mentionat este acela ca nu au fost gasite persoane in interiorul imobilului cuprins de incendiul puternic, din care a precizat Daniel Vasile.

Avand in vedere amploarea focului, primii pompieri ajunsi la locul incendiului au cerut ajutor din partea colegilor, astfel ca in zona au intervenit peste sase autospeciale. De altfel, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a mentionat faptul ca daca intr-o prima faza martorul care a alertat pompierii a dat o strada gresita, orientandu-se dupa fumul degajat de flacari, ulterior, primii specialisti in situatii de urgenta care au intervenit in zona au intampinat ceva dificultati in privinta accesului pe stradutele din zona.

sursa foto: Facebook/ ISU Bucuresti-Ilfov

215 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger