AcasăNewsIncendiu puternic intr-un bloc din Capitala: 4 apartamente au luat foc pe...

Incendiu puternic intr-un bloc din Capitala: 4 apartamente au luat foc pe Soseaua Stefan cel Mare

Panica intr-un bloc de pe Soseaua Stefan cel Mare din Capitala, dupa ce patru apartamente au luat foc joi dimineata. Incendiul a pornit, se pare, de la un scurtcircuit produs in locuinta a doi batrani. Acestia au avut nevoie de interventia medicilor, dupa ce s-au intoxicat cu fum.

foto: emaramures.ro

Mai multe echipaje de pompieri s-au luptat minute bune sa stinga flacarile, potrivit realitatea.net. Ambulantele ajunse de urgenta la fata locului au acordat ajutor medical batranilor in al caror apartament a izbucnit incendiul. Cei doi au fost salvati de interventia rapida a vecinilor, insa pentru ca au inhalat foarte mult fum, s-au simtit rau.

Potrivit primelor informatii, flacarile au pornit dintr-o camera a locuintei celor doi pensionari, in care acestia depozitau diverse obiecte. Incendiul s-a extins apoi la alte trei apartamente. Daca locuinta batranilor a fost distrusa complet, pagubele in cazul celorlalte imobile sunt mai mici.

„Interventia a fost dificila din cauza violentei flacarilor. Incendiul a fost localizat si lichidat”, a declarat Adrian Vasile, de la ISU Bucuresti.

230 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger