AcasăNewsIncendiu puternic intr-un bloc de locuinte, pornit de la o cultura de...

Incendiu puternic intr-un bloc de locuinte, pornit de la o cultura de canabis!

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri dupa-amiaza, intr-un bloc de locuinte din localitatea Ghimbav, judetul Brasov, in urma incidentului fiind distruse opt apartamente. Se pare ca focul a pornit de la o instalatie care incalzea o cultura de canabis.


 

 

 

Acoperisul si mansarda unui bloc au fost cuprinse de flacari, vineri, incendiul intinzandu-se pe o suprafata de aproximativ 200 de metri patrati. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea focului, iar locatarii au fost evacuati.

Blocul de locuinte a fost construit anul trecut asa ca doar o parte din apartamente sunt locuite. Cu toate astea, autoritatile au decis ca toate persoanele aflate in acel moment in imobil sa fie evacuate. In urma cercetarilor oamenii legii au descoperit o cultura de canabis, care era incalzita cu ajutorul unor lampi de la care ar fi izbucnit incendiul, informeaza rtv.net.

Deocamdata nu se cunoaste cantitatea de canabis, dar se pare ca este una dintre cele mai mari capturi din acest an din Brasov.

Ciprian Sfreja, reprezentantul ISU Brasov, a declarat ca este vorba de un bloc de cinci nivele si ca pompierii au intervenit atat prin interior, cat si prin exterior, pentru localizarea incendiului, care risca sa se extinda si la alte scari, noteaza sursa citata. La fata locului s-au deplasat si mai multe echipaje SMURD, pentru a interveni in caz de nevoie.

author avatar
Alina Costache
302 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger