AcasăNewsIncendiu puternic intr-o cladire de birouri din zona Crangasi-Militari - VIDEO

Incendiu puternic intr-o cladire de birouri din zona Crangasi-Militari – VIDEO

(foto: realitatea.net)

Un incendiu foarte puternic a izbucnit joi dupa-amiaza in zona Podului Ciurel, intre cartierele Crangasi si Militari din Bucuresti. Flacarile au cuprins etajele superioare ale unei cladiri de birouri din sectorul sase. Nu au existat raniti.

(foto: realitatea.net)

Mai multe masini ale pompierilor incearca sa stinga focul puternic care a izbucnit intr-o cladire de birouri cu opt etaje din zona Podului Ciurel, intre cartierele Crangasi si Militari. Potrivit pompierilor, nu se aflau persoane in interior, in momentul in care mai multe etaje ale imobilului au fost cuprinse de flacari.

La scurt timp de la izbucnirea incendiului violent, traficul rutier pe Bulevardul Virtutii a fost intrerupt, potrivit RealitateaTV. De asemenea, circulatia mijloacelor de transport in comun in zona in care arde cladirea de birouri a fost afectata. Tramvaiele liniei 41 nu mai circula la aceasta ora, iar autobuzele liniei 178 au fost deviate pe Bulevardul Iuliu Maniu.

„Interventia va mai dura, trebuie verficat si in interior, daca exista persoane inauntru. Se auzeau explozii succesive la ultimul si penultimul etaj”, a precizat Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti. Zgomotele ar fi putut fi provocate de explozia anumitor recipiente sub presiune sau echipamente de calcul, potrivit sursei citate.

Vasile a precizat ca la fata locului au intervenit patru utilaje de interventie la inaltime si 11 autospeciale cu apa si spuma, ca incendiul a fost localizat si ca nu mai exista riscul de propagare. De asemenea, Daniel Vasile a afirmat ca nu exista risc pentru cele doua benzinarii din zona. Totodata, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti a declarat ca a fost afectata o casa din apropierea cladirii cuprinse de flacari.

Pana la aceasta ora nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului din zona Podului Ciurel.

[podcast format=”video”]http://vassets.realitatea.net/11/2012-07/1342095144_55620500.mp4[/podcast]

1.533 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger