AcasăNewsIncendiu puternic în Capitală! Două persoane, la spital/O casă distrusă și alte...

Incendiu puternic în Capitală! Două persoane, la spital/O casă distrusă și alte două afectate

sursa foto: stiripesurse.ro

Incendiu puternic în Capitală. Pompierii au luptat ore întregi pentru a stinge flăcările. La fața locului au fost mobilizate mai multe autospeciale, dar și ambulanțe. Două persoane care au suferit atac de panică au fost transportate la spital, iar o casă a fost complet distrusă de incendiu.

Din primele informații, alerta s-a dat în timpul nopții de 24 spre 25 ianuarie. Au fost flăcări puternice și mult fum.

Pompierii bucureşteni au intervenit în noaptea de miercuri spre joi pentru stingerea unui incendiu care a cuprins trei locuinţe de pe Strada Oriav din Sectorul 3 al Capitalei, potrivit Agerpres.

ISU: Una din locuinţe a fost distrusă integral, celelalte două fiind afectate parţial

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă şi degajări mari de fum la trei locuinţe, pe o suprafaţă totală de aproximativ 300 de metri pătraţi. În urma evenimentului una din locuinţe a fost distrusă integral, celelalte două fiind afectate parţial. Două persoane cu atac de panică au fost transportate la spital”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF).

Pompierii au luptat cu orele pentru a lichida incendiul. Intervenţia a început în jurul orei 01,00 şi s-a încheiat aproape de ora 8,00, când incendiul a fost lichidat de pompieri.

Au intervenit zece autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare şi trei ambulanţe SMURD.

„Ţinând cont de distanţa foarte mică dintre proprietăţile afectate, accesul echipelor de intervenţie s-a realizat cu dificultate, dispozitivul fiind amplasat pe două străzi”, a precizat sursa citată.

author avatar
Andrei Coman
445 afisari

2 COMENTARII

  1. Pun pariu pe 100.000 de euro ca daca vei cauta in cele trei case afectate de incendiu, nu gasesti sub nicio forma vreun extinctor.

  2. Da, ma, bine ca ai tu extinctor in casa…. Asigurare ai? Macar PAD, ca sa nu mai vb de facultativa….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger