AcasăNewsIncendiu pe Canalul Dunare - Marea Neagra!

Incendiu pe Canalul Dunare – Marea Neagra!

Un impingator cu sapte marinari la bord, cinci unguri si doi romani, care transporta sase barje cu minereu de fier, a luat foc, sambata noapte, pe Canalul Dunare – Marea Neagra.

Potrivit Realitatea TV,  nu au fost inregistrate persoane ranite, pompierii constanteni fiind nevoiti sa intervina mai multe ore pentru stingerea flacarilor. Incendiul a izbucnit vineri, in jurul orei 22.30, in timp ce impingatorul Dunafoldvar, sub pavilion unguresc, se afla la kilometrul 29+500 al Canalului Dunare – Marea Neagra, in dreptul localitatii Poarta Alba.

Nava a fost imediat dirijata la mal pentru evacuarea membrilor echipajului, iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipe de pompieri ale ISU Dobrogea, precum si o nava pompier. Pompierii au reusit sa stinga focul dupa o lupta cu flacarile care a durat mai mult de cinci ore.

Pe vas erau si 90 de tone de combustibil, asadar interventia pompierilor a fost mult mai complexa, acestia reusind sa impiedice flacarile sa ajunga in apropierea rezervoarelor. Primele indicii arata ca focul ar fi pornit de la o instalatie, in urma unui scurtcircuit.

author avatar
Andra Nesu
166 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger