AcasăNewsIncendiu pe Calea Dorobanţi: haos în trafic, luni dimineaţa, în Bucureşti. Arde...

Incendiu pe Calea Dorobanţi: haos în trafic, luni dimineaţa, în Bucureşti. Arde mansarda unei clădiri!

Un incendiu izbucnit la mansarda unei clădiri P+1+M, în Calea Dorobanți, a provocat un adevărat haos în traficul din Bucureşti, luni diminreaţă.

La fața locului sunt mai multe autospeciale ale pompierilor care se luptă cu flăcările. Vestea bună e că nu sunt victime.

Ce au anunţat Pompierii?

Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la mansarda unei cladiri P+1+M in Calea Dorobanti. Se observa degajare de fum la nivelul acoperisului, suprafata afectata estimata este de 400 mp.

În imediata apropiere se afla o cladire P+8, se actioneaza pentru protejarea acesteia. Nu sunt victime. Personalul celor doua cladiri s-a evacuat. Au fost alertate 11 autospeciale de stingere”, a transmis ISU BIF.

Poliţia recomandă evitarea zonei

„Având în vedere intervenția pompierilor la un incendiu situat pe Calea Dorobanți, Brigada Rutieră recomandă participanților la trafic:

  • să evite zona;
  • să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor rutieri;
  • să circule cu prudență”, conform unui comunicat al Brigăzii Rutiere de Poliție.

La acest moment traficul rutier este restricționat pe Calea Dorobanți, segmentul de drum cuprins între Șoseaua Ștefan cel Mare și Bulevardul Dacia„, a anunţat Poliţia Rutieră.

author avatar
Andrei Ștefan
399 afisari

3 COMENTARII

    • Ai vrea tu… și încă 90% din țară. 😀
      Primul Evazionist al României mai trece pe-acolo doar ca să-și ia punga de Mega cu chiloți între două drumuri de lux pe banii tâmpiților (de noi).

Comments are closed.

Nu rata să citești

Ultimele știri