AcasăNewsIncendiu pe Bulevardul Timisoara: Doua depozite ale Garzii Financiare, in flacari ...

Incendiu pe Bulevardul Timisoara: Doua depozite ale Garzii Financiare, in flacari

Incendiu puternic, vineri dupa-amiaza, pe Bulevardul Timisoara, din Capitala. Doua depozite ale Garzii Financiare au fost cuprinse de flacari, iar pompierii au intervenit de urgenta.

Imediat ce au fost anuntati de producerea incendiului de pe Bulevardul Timisoara, pompierii au ajuns in zona cu mai multe autospeciale, pentru a impiedica extinderea focului, dar si pentru a incerca sa il stinga cat mai repede, inainte ca pagubele materiale sa fie si mai insemnate.

Din primele informatii, se pare ca in aceste depozite ale Garzii Financiare s-ar afla mai multe masini confiscate, potrivit RealitateaTV. Numarul automobilelor nu este cunoscut exact.  „Este vorba de doua depozite in care se afla autoturisme. Din primele informatii se pare ca ar fi autoturisme confiscate ale Vamii. Incendiul s-a extins de la primul la cel de-al doilea depozit. Se intervine destul de dificil”, a declarat in direct la postul TV amintit Daniel Vasile, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti.

Pana la acest moment nu se stie de la ce a izbucnit incendiul la depozitele situate pe Bulevardul Timisoara din Capitala.

713 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger