AcasăNewsIncendiu pe autostrada A1. Un camion cu băuturi arde ca o torță....

Incendiu pe autostrada A1. Un camion cu băuturi arde ca o torță. Traficul, blocat! (FOTO)

accidentIncendiu pe autostrada A1. Un camion cu băuturi arde ca o torță. Traficul, blocat! (FOTO)

Traficul este blocat marţi dimineaţă, pe sensul către Deva al autostrăzii A1 Sibiu-Deva, în zona localităţii Şibot, după ce o maşină încărcată cu băuturi s-a răsturnat.

Incidentul rutier a avut loc în jurul kilometrului 339, pe Autostrada A1, în zona Simeria.

„Pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localităţii Şibot, judeţul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroşat parapetul median şi s-a răsturnat pe banda de urgenţă, apoi a izbucnit un incendiu”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Camionul a luat imediat foc, fiind necesară intervenția pompierilor. Misiunea lor este îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, autocamionul transportând produse alimentare și băuturi alcoolice.

foto: ISU Hunedoara / DRDP Timişoara

Coloana uriașă de mașini

Din fericire, nu există victime, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Hunedoara. Dar traficul rutier este oprit pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

În zona accidentului s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 2 kilometri, astfel că şoferii sunt sfătuiţi să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi pentru fluidizarea circulaţiei, să adapteze viteza la condiţiile de trafic şi să evite să se angajeze în efectuarea unor manevre riscante, cum sunt depăşirile coloanelor de autovehicule sau întoarcerile pe segmente de drum unde această manevră este interzisă.

author avatar
Andreea Vlad
165 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger