AcasăNewsIncendiu masiv la un depozit din Vaslui

Incendiu masiv la un depozit din Vaslui

UPDATE: Incendiul a fost lichidat. Insa chiar si asa, au mai ramas echipaje de pompieri in zona, ca masura de precautie – in sensul in care se supravegheaza perimetrul care fusese cuprins de focul izbucnit in cursul diminetii.

 

Flacari si nori imensi de fum au cuprins, sambata dimineata, incinta unor depozite situate in orasul Vaslui, in care s-ar fi aflat atat mase plastice, cat si vopseluri. Pompieri din trei judete se lupta cu focul, iar in zona a ajuns si prefectul de Vaslui, Eduard Popica.

La fata locului au intervenit de urgenta mai multe masini de pompieri, care au incercat sa limiteze proportiile dezastrului. Eforturile lor au fost ingreunate de faptul ca s-au aprins materiale inflamabile. De altfel, avand in vedere proportiile incediului, s-a cerut ajutor de la ISU Iasi si Bacau, pompierii ieseni si bacauani completand eforturile colegilor vasluieni de a stinge valvataia, din cate se transmite din directia Prefecturii Vaslui.

Locuitorilor din zona li s-a recomandat, printre altele, sa inchida usile si ferestrele, cat sa nu intre fum, dar si sa ramana in case pana la stingerea incendiului.

Inca nu se cunosc cauzele ce au dus la producerea incdentului.

sursa foto: Facebook/Institutia Prefectului Judetul Vaslui

author avatar
Cristina Stefan
113 afisari

1 COMENTARIU

  1. FO.CUL. 5/8 IISUS 5 MARIA 5 ILIE 8.
    FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Lui Iisus.
    FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului Mariei.
    FO-Floare, CUL-Creierul. Floarea Creierului lui Ilie.
    Acestea sînt numerele literelor și laturilor numelor divine împreună cu definițiile, prin care focul a fost creat.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger