AcasăNewsIncendiu la un service auto: 15 mașini afectate, una dintre ele arzând...

Incendiu la un service auto: 15 mașini afectate, una dintre ele arzând în totalitate – FOTO

sursa foto: ziuaconstanta.ro

A fost alertă în rândul pompierilor constănțeni, ca urmare a izbucnirii unui incendiu într-o incintă în care se aflau mai multe autoturisme. A fost vorba despre un incident care a afectat un service auto din municipiul Constanța.

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost chemați să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru a stinge un incendiu ce izbucnise la un service auto din orașul de la malul mării.

După ce s-a dat alerta, mai multe autospeciale s-au îndreptat către strada pe care este situat service-ul.

La momentul sosirii echipajelor de intervenție la fața locului, s-a constatat că e vorba despre o hală de circa o mie de metri pătraţi, conform realitatea.net. Și că incendiul se manifesta cu degajare mare de fum.

15 mașini afectate, una dintre ele distrusă în urma incendiului

sursa foto: radioconstanta.ro

În cele din urmă, pompierii au reușit să stingă focul. Potrivit aceleiași surse, 15 autoturisme se aflau în interiorul halei respective, iar una dintre mașini a ars în totalitate, în urma incendiului. Restul de 14 fiind afectate de fum și de temperatura ridicată degajată de flăcări.

Ar mai fi de precizat faptul că focul a afectat o suprafaţă de 650 de metri pătraţi din cei o mie de metri pătraţi din zona unde îşi desfăşura activitatea service-ul auto.

Se așteaptă ca specialiștii să stabilească exact, în urma unor cercetări, cauzele izbucnirii incendiului.

În urmă cu doar câteva zile, un autoturism aflat în apropierea unui imobil din Capitală a fost distrus în totalitate după ce a luat foc. Flăcările s-au extins și la fațada blocului din proximitate. S-a aflat atunci că șapte oameni au fost evacuați din clădire, ca măsură preventivă, nicio persoană nefiind rănită.

315 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger