AcasăNewsIncendiu la un hotel din centrul Capitalei. Au intervenit pompierii/20 de persoane,...

Incendiu la un hotel din centrul Capitalei. Au intervenit pompierii/20 de persoane, evacuate – VIDEO

sursa foto: stirilekanald.ro

Mobilizare în rândul pompierilor, care intervin pentru stingerea unui incendiu ce a izbucnit în zona centrală a Capitalei, la un hotel.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov intervin marți dimineață, 9 ianuarie, cu mai multe autospeciale, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un hotel din zona centrală a Capitalei. Deja 20 de oameni au fost evacuați și, până la această oră cel puțin, nu sunt informații cum că ar fi persoane care să fi avut nevoie de asistență medicală.

Nu au fost raportate victime

Din primele informații, incendiul s-a produs pe Splaiul Independenţei. Incendiul se manifestă la acoperişul unei clădiri cu parter şi două etaje, cu destinaţia de hotel.
Potrivit celor de la ISU, suprafaţa afectată de flăcări este de 100 de metri pătraţi. Douăzeci de persoane au fost evacuate din clădire. Iar din primele informații rezultă că nu au fost raportate victime.

La locul incendiului au fost trimise 8 autospeciale de stingere, 2 autoscări, ambulanţe SMURD echipaj de descarcerare, şi Detaşamentul Special de Salvatori.

Nu se cunosc deocamdată posibilele cauze care ar fi putut duce la izbucnirea incendiului.

 

author avatar
Andrei Coman
282 afisari

3 COMENTARII

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger