AcasăNewsIncendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de...

Incendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de fulger. Zeci de persoane evacuate

fulgerIncendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de fulger. Zeci de persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la acoperişul unui bloc cu patru etaje din municipiul Câmpina. 25 de persoane au fost evacuate din locuințe.

Pompierii ajunși la fața locului au stabilit că focul a fost produs de un fulger, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, ca măsură de protecţie, au fost evacuate 25 de persoane de la etajele 3 şi 4 ale imobilului, în urma incendiului nefiind înregistrate victime.

Pentru a stinge focul, pompierii au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă. Incendiul a afectat acoperişul blocului pe o suprafaţă de circa 50 mp.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un fulger

Un bărbat de 84 de ani, din județul Neamț, a murit miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de trăsnet, el adăpostindu-se sub un copac.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri după-amiază, după ce un bărbat de 84 de ani a fost găsit decedat sub un copac în localitatea Stejaru din comuna Pângăraţi, transmite News.ro.

„Pompierii au fost solicitaţi să intervină în sprijinul unui echipaj de la SAJ pentru a transporta o persoană care a fost surprinsă de trăsnet, de la o distanţă de aproximativ patru kilometri de drumul de acces. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul”, a transmis ISU Neamţ.

author avatar
Andreea Vlad
291 afisari
Zenville

Ultimele știri

Se răzbună vremea. Atenţionare meteorologică pentru Bucureşti! Cod galben de ploi şi vijelii. Zonele vizate

Meteorologii au emis duminică, 12 mai, o atenționare Cod galben de ploi, vijelii și grindină. Specialiştii de la ANM susţin că atenționarea vizează mai...

Cum vrea PSD să adune voturi de la fanii lui Florin Piersic. Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila, în vizită, la spital!

PSD-iştii Marcel Ciolacu şi Alexandru Rafila au mers în vizită la Florin Piersic (88 ani), internat la Spitalul Foişor din București. Şi au avut...
proger