AcasăNewsIncendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de...

Incendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de fulger. Zeci de persoane evacuate

fulgerIncendiu la un bloc din Câmpina după ce a fost lovit de fulger. Zeci de persoane evacuate

Un incendiu a izbucnit, joi dimineaţă, la acoperişul unui bloc cu patru etaje din municipiul Câmpina. 25 de persoane au fost evacuate din locuințe.

Pompierii ajunși la fața locului au stabilit că focul a fost produs de un fulger, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Potrivit sursei citate, ca măsură de protecţie, au fost evacuate 25 de persoane de la etajele 3 şi 4 ale imobilului, în urma incendiului nefiind înregistrate victime.

Pentru a stinge focul, pompierii au intervenit la faţa locului cu şase autospeciale de stingere, o autoscară şi o ambulanţă. Incendiul a afectat acoperişul blocului pe o suprafaţă de circa 50 mp.

Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un fulger

Un bărbat de 84 de ani, din județul Neamț, a murit miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de trăsnet, el adăpostindu-se sub un copac.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri după-amiază, după ce un bărbat de 84 de ani a fost găsit decedat sub un copac în localitatea Stejaru din comuna Pângăraţi, transmite News.ro.

„Pompierii au fost solicitaţi să intervină în sprijinul unui echipaj de la SAJ pentru a transporta o persoană care a fost surprinsă de trăsnet, de la o distanţă de aproximativ patru kilometri de drumul de acces. Medicul de pe ambulanţă a constatat decesul”, a transmis ISU Neamţ.

author avatar
Andreea Vlad
290 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger