AcasăNewsIncendiu la Terapie Intensiva: doua femei ranite

Incendiu la Terapie Intensiva: doua femei ranite

Urmarile lasate de foc in salonul respectiv

A fost forfota, sambata dimineata, in incinta Spitalului Judetean de Urgenta Alba. Un incident grav, care a afectat sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI), a facut necesara prezenta celor de la ISU.

Urmarile lasate de foc in salonul respectiv

Pompierii au fost chemati de urgenta pentru a domoli un incendiu ce cuprinsese un salon de la sectia ATI. Salvatorii au intervenit cu mai multe autospeciale si au reusit sa stinga incendiul.

Din pacate, doua persoane au avut de suferit de pe urma incendiului – una alegandu-se cu arsuri la nivelul mainilor si picioarelor, cealalta fiind intoxicata cu fum, din cate au anuntat reprezentantii ISU Alba. Este vorba despre doua angajate ale unitatii spitalicesti, care au ajuns in prima faza la Unitatea de Primiri Urgente Alba, pentru ca apoi victima cu arsuri sa fie transferata in Capitala, la Spitalul de Arsuri aflat in sectorul 1.

Din cate se pare, incendiul ar fi pornit de la o lumanare aprinsa pentru o persoana care decedase in respectivul salon, si de la niste chibrituri aflate in apropierea sursei de foc.

sursa foto: Facebook/ISU Alba

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger