AcasăNewsIncendiu la sediul Politiei Transporturi, de la Gara: barbat la spital, cu...

Incendiu la sediul Politiei Transporturi, de la Gara: barbat la spital, cu arsuri

pompieriExplozie puternică într-un bloc din Zărnești. Bilanțul este tragic, după ce deflagrația a zguduit din temelii clădirea cu zeci de garsoniere

Flacarile care au cuprins, in cursul noptii trecute, la subsolul cladirii ce adaposteste sediul Politiei Transporturi Feroviare din incinta Garii de Nord au trimis un barbat pe un pat de spital, cu arsuri pe suprafata insemnata a corpului.

„In momentul in care am ajuns, aveam informatii ca se afla o persoana surprinsa in subsolul cladirii. Am actionat pentru evaciarea acesteia. (…) A fost transportat la spital. (…) Se afla in stare de inconstienta, cu arsuri foarte mari pe suprafata corpului”, a precizat, de la locul incidentului, Alexandru Nemteanu, de la ISU Bucuresti-Ilfov.

Din primele informatii rezulta ca este vorba despre un tanar de circa 20-30 de ani, om al strazii, care ar fi fost incatusat in momentul declansarii focului.

Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale pentru a stinge incendiul izbucnit la nivelul Biroului Politiei transporturi Feroviare de la Gara, cu scurta vreme inainte de miezul noptii.

Conditiile in care a izbucnit incendiul, dar si celelalte aspecte ce tin de cazul de fata urmeaza sa fie stabilite in cadrul unei anchete. Din directia IGPR s-a transmis ca in cazul de fata s-a deschis un dosar penal, ceea ce inseamna, practic, faptul ca procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti vor coordona cercetarile.

107 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger