AcasăNewsIncendiu la o teava de gaz, in Gorj

Incendiu la o teava de gaz, in Gorj

Autoritatile s-au mobilizat si au actionat la locul in care s-a produs incidentul, mai exact in localitatea Hurezani.

UPDATE 2: Informatii noi despre acest caz. Desi in prima faza s-a crezut ca nu sunt victime, ulterior s-a aflat ca sunt persoane care au suferit leziuni in urma incendiului. Conform Stirilor TVR 1, care citeaza purtatorul de cuvant al ISU Gorj, cinci oameni au fost dusi la spital, cu „arsuri usoare”.

UPDATE: In zona au intervenit mai multe echipaje de la Pompieri, cu apa si spuma. Si, totodata, s-au luat masuri in vederea intreruperii alimentarii cu gaze pe conducta afectata de flacari.

–-

Din primele date reiese ca acolo ar fi avut loc o explozie urmata de incendiu semnificativ. „Nu sunt victime”, din cate au anuntat reprezentantii Departamentului pentru Situatii de Urgenta pe pagina de Facebook.

Incidentul s-a soldat, insa, cu pagube materiale. Se pare ca sunt mai multe autovehicule avariate- mai mult sau mai putin – de aceasta deflagratie. Masinile se aflau in apropierea tevii de gaze la care s-a produs explozia. Totodata, „flacarile s-au extins si la sediul administrativ al societatii comerciale”, se mai transmite dinspre DSU.

Inca nu se cunosc conditiile in care s-a produs incidentul. Ce se stie este faptul ca in zona respectiva au ajuns atat reprezentantii ISU Gorj, cat si ai politiei.

Cazul apare la mai putin de doua saptamani de cand se anunta finalul interventiei de la Moftinu Mare, din Satu Mare, dupa 20 de zile de la izbucnirea unui incendiu la o sonda de gaz. Va amintim ca a fost o actiune de amploare si ca specialistii romani au cerut si primit ajutor de la specialisti canadieni.

sursa foto: captura video Departamentul pentru Situatii de Urgenta/Facebook

author avatar
Cristina Stefan
123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger