AcasăNewsIncendiu la o fabrică de produse chimice din Iaşi. A fost emis...

Incendiu la o fabrică de produse chimice din Iaşi. A fost emis Ro-Alert – VIDEO

sursa foto: captură video Facebook/Alo,Iasi

Un incendiu izbucnit la o fabrică de produse chimice din Iaşi a pus în alertă autoritățile. Au intervenit pompierii, iar locuitorii din zonă au fost avertizați prin sistemul Ro-Alert.

Pompierii au fost chemați să intervină după ce o fabrică de produse chimice din Iaşi a luat foc. Locuitorii au primit mesaje Ro-Alert prin care au fost sfătuiţi să rămână în case şi să nu deschidă ferestrele, din cauza degajărilor mari de fum.

Potrivit Antena 3, este vorba despre cea mai mare companie din România în ceea ce priveşte cercetarea, dezvoltarea şi producţia de substanţe chimice organice şi anorganice de înaltă puritate. Și a existat la un moment dat pericolul unei explozii.

A fost emis Ro-Alert

La fața locului au acționat pompierii, cu mai multe autospeciale de stingere. Intervenția pompierilor a fost destul de dificilă. După izbucnirea incendiului, circulaţia a fost oprită pe o rază de 500 de metri în jurul clădirii care a luat foc.

A fost emis, totodată, și mesaj Ro-Alert, prin intermediul căruia locuitorii din zonă au fost sfătuiți să rămână în case şi să închidă geamurile. Din fericire, până la acest moment, nu sunt informaţii că ar exista victime în urma acestui incident.

Nu se știe exact deocamdată cauza izbucnirii incendiului, dar, cel mai probabil, toate aceste aspecte vor fi stabilite în perioada următoare, în urma unor cercetări ce se vor face la fața locului.

 

 

author avatar
Andrei Coman
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger