AcasăNewsIncendiu la mănăstirea Tarnița. Pompierii au intervenit urgent/Primele imagini de la fața...

Incendiu la mănăstirea Tarnița. Pompierii au intervenit urgent/Primele imagini de la fața locului – VIDEO

sursa foto: captură video youtube

S-a dat alerta la pompieri, după ce un incendiu a izbucnit la mănăstirea Tarniţa, situată în județul Vrancea.

Salvatorii au intervenit la fața locului. Din primele informații venite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, au fost afectate de flăcări o casă de oaspeţi şi un adăpost pentru păsări.

Flăcările au afectat o casă de oaspeți

„Intervin 2 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra, 1 echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Focşani şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Boloteşti şi Jariştea. Arde o casă de oaspeţi şi un adăpost de păsări pe o suprafaţă de circa 250 mp”, au anunțat salvatorii vrânceni.

Incendiul a fost localizat, lucrându-se pentru lichidarea acestuia. Din câte se știe până la acest moment, nu au fost înregistrate victime în urma acestui incident.

Din primele imagini surprinse la fața locului se poate observa faptul că incendiul a generat o cantitate semnificativă de fum.

Nu se cunosc încă exact cauzele care au dus la izbucnirea incendiului de la mănăstirea Tarniţa. Însă cel mai probabil, la finalul intervenției pompierilor se vor face cercetări pentru a se stabili circumstanțele producerii acestui nefericit eveniment.

author avatar
Andrei Coman
256 afisari

2 COMENTARII

  1. In colonia Romania au inceput sa ardá bisericile si mánástirile,la ordinea zilei!
    Intámplator,oare?
    Má indoiesc!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger