AcasăNewsIncendiu la locomotiva unui tren, în Prahova. Intervin pompierii / Traficul feroviar,...

Incendiu la locomotiva unui tren, în Prahova. Intervin pompierii / Traficul feroviar, oprit

locomotiva

Locomotiva unui tren de marfă a luat foc la ieșirea din stația Brazi spre Gara Crivina. Traficul feroviar a fost oprit temporar pentru a facilita intervenția pompierilor.

Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la locomotiva unui tren de marfă la ieșirea din stația Brazi spre Gara Crivina. Personalul feroviar a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Locomotiva a luat foc când a ieșit din stația Brazi

„În jurul orei 08.20, la ieşire din staţia Brazi (direcţia Crivina), pe firul II, la locomotiva unui tren privat de marfă s-a produs o degajare de fum. Vagoanele din compunerea garniturii au fost retrase în Brazi, pentru a facilita accesul pompierilor”, a transmis CFR.

Sursa citată a precizat că, pentru siguranţă, personalul feroviar a întrerupt alimentarea cu energie electrică a liniei de contact, iar traficul feroviar de călători a fost oprit temporar, pănă la finalizarea operatiunilor desfăşurate de echipele de intervenţie, relatează News.ro.

„Incendiul se manifestă la locomotiva unui tren de marfă. Mecanicul a întreprins masurile specifice de protecţie prin decuplarea acesteia de restul vagoanelor”, a transmis ISU Prahova.

Pompierii intervin cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

ISU Prahova a precizat că incendiul se manifestă la compartimentul motor al unei locomotive diesel, se lucrează pentru localizare şi lichidare, fără a fi înregistrate victime.

author avatar
Andreea Vlad
223 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger