AcasăNewsIncendiu la Arhivele Nationale din Bucuresti

Incendiu la Arhivele Nationale din Bucuresti

Zeci de pompieri au intervenit, vineri, la stingerea unui incendiu izbucnit intr-un birou de la etajul doi din cadrul Arhivelor Nationale din Capitala.

Un incendiu a izbucnit vineri dimineata in cadrul unui birou de la etajul doi al sediului Arhivelor Nationale din Capitala. In jurul orei 7.00 femeia de serviciu a observat ca dintr-un birou iese fum, motiv pentru care a anuntat de indata pompierii.

La fata locului au sosit patru utilaje de pompieri, care au intervenit cu apa si spuma pentru a stinge acel incendiu care ardea mocnit, degajand mult fum. Pentru stingerea focului a fost nevoie de interventia a 50 de pomperi.

„La nivelul etajului 2, iesea fum puternic dintr-o incapere. A fost identificat un birou care ardea, cu propagare la alte elemente. S-a degajat o cantitate semnificativa de fum, dar nu au fost probleme de extindere a incendiului. Singura problema a fost fumul foarte dens”, a declarat Daniel Vasile, purtator de cuvant ISU Bucuresti, citat de rtv.net.

In urma incendiului care a izbucnit la etajul doi al sediului Arhivelor Nationale din Capitala nicio persoana nu a fost ranita desi exista pericolul intoxicarii cu fumul care a cuprins intreaga cladire.

Pompierii sositi la fata locului au reusit sa stinga in scurt timp focul, astfel incat activitatea institutiei nu a fost afectat. In plus, nu s-au inregistrat nici pagube importante.

Momentan nu se cunosc cauzele izbucnirii acelui incendiu izbucnit la etajul doi al sediului Arhivelor Nationale din Capitala.

author avatar
Ionut Zgimbau
401 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger