AcasăNewsIncendiu intr-un tren de calatori plecat din Bucuresti. Zeci de pasageri, evacuati!

Incendiu intr-un tren de calatori plecat din Bucuresti. Zeci de pasageri, evacuati!

Calatoria unui tren de pasageri care plecase joi dimineata din Gara Obor a fost intrerupta de un incident neprevazut, care a impus evacuarea a zeci de persoane si interventia de urgenta a pompierilor.

Mai exact, un vagon al trenului Regio 8011 care rula pe ruta Bucuresti Obor spre Fetesti, al doilea din cele cinci ale garniturii, a fost cuprins de flacari, in timp ce se afla intre statiile Dor Marunt si Dragos Voda (sectia Lehliu – Ciulnita). Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in jurul orei 9.30.

Este important de mentionat faptul ca niciun pasager nu a fost ranit, dar si ca, odata ce s-a dat alarma, vagonul afectat de foc a fost decuplat de celelalte. Potrivit CFR Calatori, toti cei aproximativ 80 de oameni aflati in tren la momentul declansarii incendiului au fost evacuati in siguranta, si preluati, ulterior, de un alt tren.

La locul incidentului au intervenit pompierii, care au ajuns in zona cu autospeciale cu apa si spuma, incercand sa stinga cat mai repede focul, pentru a limita pagubele. Drept urmare, „incepand cu ora 11.40, circulatia feroviara intre statiile Dor Marunt si Dragos Voda (sectia Lehliu – Ciulnita) a fost reluata in conditii de siguranta pe firul II”, dupa cum precizeaza compania.

sursa foto: cronicadeiasi.ro

author avatar
Cristina Stefan
231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger