AcasăNewsIncendiu intr-un camin studentesc din Capitala

Incendiu intr-un camin studentesc din Capitala

O camera situata la parterul celor doua corpuri de cladire in care se afla caminul Facultatii de Medicina a fost afectata de un incendiu izbucnit in aceasta dupa-amiaza.

Nu a fost vorba despre flacari puternice, ci mai degraba despre un incendiu cu degajare de fum. Acesta s-a raspandit de la nivelul incintei aflate la parter, de unde pare sa se fi declansat focul, catre partile superioare ale cladirii. Pentru a se evita orice risc, studentilor aflati in caminul situat in centrul Capitalei, pe Splaiul Independentei, la momentul declansarii incendiului li s-a cerut sa paraseasca incinta, pana la lichidarea focului. Doua fete au avut, insa, nevoie de ajutor medical, dupa ce au inhalat fum, ajutor pe care l-au primit chiar la fata locului, de la personalul de pe Ambulanta, din cate anunta B1 TV.

Cat priveste cauza care a declansat focul, inca nu se stiu foarte multe detalii. Avand in vedere ca de aceste aspecte se ocupa deja specialistii in astfel de situatii, ramane de aflat ce concluzii au acestia, si daca problemele au fost cauzate de vreo defectiune de natura electrica.

sursa foto: Facebook/ISU Bucuresti-Ilfov

106 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger