AcasăNewsIncendiu intr-un camin din Iasi: un tanar a murit, un altul a...

Incendiu intr-un camin din Iasi: un tanar a murit, un altul a fost dus de urgenta la spital

Pompierii, în alertă! Incendiu la o grădiniță din Dâmbovița. Copiii aflați în incintă au fost evacuați

Situatie dramatica intr-un campus iesean. Un tanar in varsta de 20 de ani a pierit, iar un altul lupta pentru viata lui, dupa ce ambii au cazut victime unei agresiuni, produse la primele ore ale zilei de luni, intr-unul din caminele din Copou. Incidentul a fost urmat de un incendiu.

Un apel la numarul unic de urgenta, venit, din cate a anuntat purtatorul de cuvant al ISU Iasi, intr-o interventie telefonica in direct la postul B 1 Tv, la ora 07.01, anunta ca o camera a unui camin studentesc din Copou a fost cuprinsa de un incendiu. Motiv pentru care, la locul incidentului au ajuns mai multe autospeciale echipate pentru interventii de stingere a focului.

La caminul respectiv au ajuns si medicii care, la momentul in care au ajuns in zona indicata de martori, au gasit doua victime ale unei agresiuni. Din cate se pare, victimele nu ar fi avut de suferit de pe urma flacarilor, ci ar fi fost injunghiate.

Conform purtatorului de cuvant al ISU Iasi, una dintre victime, gasita ins stop cardio-respirator, nu a raspus manevrelor de resuscitare. Este vorba despre un baiat in varsta de doar 20 de ani, care a pierit in incidentul din aceasta dimineata. Un alt tanar, gasit la locul nenorocirii, a fost la randul sau resuscitat si, imediat ce a raspus eforturilor medicilor de a-l readuce la viata, a fost preluat si transportat de urgenta la spitalul Sf Spiridon, in stare grava.

Ce anume s-a intamplat in camera respectiva de camin, cum de s-a ajuns la gestul de o violenta extrema, dar si cum anume a luat foc incinta, ramane ca potilia sa stabileasca. Se ia, insa, in calcul, varianta ca focul ar fi fost pus intentionat.

244 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger